David Tennant 'Doctor Who'ya döndü: '10'uncu değil 14'üncü doktorum'

'Doctor Who' dizisinde daha önce 10'uncu Doktor karakterini canlandırmış olan David Tennant, dizinin 60'ıncı yıl özel bölümlerinde canlandıracağı 14'üncü Doktor'un tamamen farklı olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu David Tennant, 'Doctor Who' dizisinin 60'ıncı yıl özel bölümlerinde yer alacağını duyurdu. Oyuncu, canlandıracağı 14'üncü Doktor karakterinin, üç sezondur canlandırdığı 10'uncu Doktor'dan farklı olduğunu açıkladı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, karakterlerin farklılığına dikkat çeken Tennant, "Doktor bu ara zamanda üç farklı kişi oldu, yani bu yüzden ben daha önce olduğum Doktor'un aynı versiyonu değilim. Artık 10'uncu Doktor değilim, 14'üncü Doktor'um. Gerçi, kesin konuşmak gerekirse, artık gerçek sayının ne olduğunu bilmiyoruz, değil mi?" diye konuştu. 

13'üncü Doktor'a hayat veren Jodie Whittaker'ın role veda ettiği ve yerine geleneksel olarak yeni Doktor'un yani Ncuti Gatwa'nın gelmesi gereken rejenerasyon sahnesinde, onun yerine izleyici karşısına Tennant çıktı. BBC, Tennant'dan sonra gelecek 15'inci Doktor'un Ncuti Gatwa tarafından canlandırılacağını belirtti. 

Dizinin 60'ıncı yıl özel bölümleri, sonbaharda BBC ve Disney+ üzerinden yayınlanacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)