Davide Fontana tarafından katledilen İtalyan sosyal medya fenomeni Carol Maltesi dövmelerinden tanındı

26 yaşındaki İtalyan OnlyFans fenomeni Carol Maltesi’nin cesedi dağ yolunda bulundu. Cinayeti itiraf eden Davide Fontana hakim karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kuzey İtalya’da 26 yaşındaki İtalyan OnlyFans fenomeni Carol Maltesi yemek blogger'ı Davide Fontana tarafından katledildi.

Maltesi'yi katlettiğini itiraf eden Fontana, fenomenin kirasını ödeyip telefonuna gelen mesajlara cevap vererek insanları onun hala hayatta olduğunu düşündürmeye çalıştı.

Mart ayının ortalarında bir etkinliğe katılmayınca Maltesi’nin kayıp olduğu bildirildi. Bu sırada Fontana, Maltesi’nin cesedini Milano'dan iki saat uzaklıktaki Brescia eyaletindeki bir dağ yoluna attı. 

Ceset, yoldan geçen bir kişi tarafında bulundu ancak kimliği hemen tespit edilemedi. Polis, bir kişinin Maltesi'yi tanıyabileceği umuduyla 11 dövmesinin ayrıntılarını içeren bir açıklama yayınladı. Dövmelere bakıp cesedin Maltesi’ye ait olduğunu düşünen bir gazeteci, kadına mesaj atmaya karar verdi. Maltesi gibi davranan Fontana, "Birkaç kişi bana o kızdan bahsetti, neyse ki iyiyim" diye cevap yazdı.

Bu durumdan şüphelenen gazeteci, polise haber verdi. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu Fontana’nın arabası cesedin bulunduğu bölgede görüldü. Fontana'nın ön duruşma için perşembe günü mahkemeye çıkması bekleniyor.

Fontana, ağırlaştırılmış cinayetin yanı sıra cesedi sakatlamak ve saklamakla suçlanıyor. (DIŞ HABERLER)

Etiketler manken cinayet OnlyFans