Dedeoğulları Ailesi'nin avukatı Karabulut: Davaya bakmaya devam edeceğiz

Meram Katliamı dosyasından çekildiğini duyuran Dedeoğulları Ailesi'nin avukatı Abdurrahman Karabulut, yeni bir açıklama yaptı ve ailenin talebi üzerine kararından vazgeçtiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Konya’nın Meram ilçesinde Dedeoğulları Ailesi'nden 4’ü kadın 7 kişinin katledilmesiyle ilgili davada ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut, dosyadan çekildiğini duyurmuştu.
Karabulut davadan çekilme gerekçesine ilişkin ise, “Meslektaşlarımız arasında bir tartışmamız vardı. Ben de bu fikir ayrılığından dolayı böyle bir karar alma gereği duydum” ifadelerini kullanmıştı.

'DAVAYI TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİM'

Avukat Karabulut, Dedeoğulları Ailesi'nin bazı fertleriyle görüşmesinin ardından kararından vazgeçtiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karabulut “Davadan istifa gerekçem; meslektaşlarımla düştüğüm görüş ayrılığıydı. Dedeoğulları Ailesi'nin talebi üzerine davayı takip etmeye devam edeceğim. Ayrıca kimden ve nerden gelirse gelsin, hiçbir tehdit, baskı, şantaja boyun eğmedim, eğmeyeceğim. Katiller ve suç ortakları hesap verecek” ifadelerini kullandı.

'SORUNLARI HALLETTİK'

Avukat Abdurrahman Karabulut Gazete Duvar'a yaptığı açıklamada ise “Bugün aile ile görüştük. Meslektaşlarımız arasında da bir kriz olmuştu. Sorunları hallettik. Davaya bakmaya devam edeceğiz” dedi.