DEM Parti'den başsağlığı mesajı: Provokasyon olduğu her halinden belli

Sezai Temelli, TBMM'de saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Provokasyon her tarafından belli olmaktadır" diyerek hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DEM Parti Grup Başkenvekili Sezai Temelli, TBMM'de TUSAŞ'a düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Provokasyon her tarafından belli olmaktadır" diyerek hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajını iletti.

Temelli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Çok üzgünüz. Yine insanlarımız öldü, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu olaya bu olay kapsamında bakmamak gerekiyor. Kaç gündür bu ülkede çok önemli bir tartışma sürdürülüyor. Bu tartışmaların çok büyük bir kısmı Türkiye toplumunun beklentilerine yanıt veriyor. Çünkü uzun süredir Türkiye toplumu savaş, şiddet, ölümlerden kurtulmak isterken böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Zamanlaması manidardır, provokasyon her tarafından belli olmaktadır. Bu tür gelişmelere karşı inatla, toplumun beklentisi olan barış içinde yaşama beklentisine ısrarla yanıt vermek zorundayız. Geç kaldığımız her adım yitip giden canlara mal olmaktadır. Bu olayı bir kez daha kınıyorum."

DEM PARTİ MYK'DEN AÇIKLAMA: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: 

"Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen saldırıyı kınıyoruz.

Türkiye toplumunun çözümü konuştuğu ve diyalog ihtimalinin belirdiği bu günlerde böylesi bir saldırının olmasını manidar buluyoruz.

Bu saldırıdan büyük üzüntü duyuyor, yaşanan acıyı paylaşıyoruz.

Bu acı verici olayların bir daha yaşanmaması için barışa her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz."

 

 

 

(HABER MERKEZİ)

Etiketler DEM Parti TUSAŞ