DEM Parti'li Gergerlioğlu: Dilovası Millet Bahçesi bitmiş gibi Erdoğan'a açılış yaptırmışlar

DEM Parti'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Dilovası Millet Bahçesi halen açılmamış, bitmemiş. Ama bitmiş gibi Erdoğan'a açılış yaptırmışlar" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Dilovası Millet Bahçesinde açıklamalarda bulunan DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'ne geldi ve dediki "Birçok açılış yapıyorum." Bir yerde durdu ve düğmeye bastı. Bir sürü şeyin açılışını yaptığını söyledi. Gölcük Devlet Hastanesini açmış, Dip Çamur Temizleme Projesini açmış, teleferik açmış, millet bahçeleri açmış, açmış da açmış. Biz de bir tespit yapalım dedik. Hakikaten açılmış mı bu söylenen yerler diye. Dilovası'ndaki sözde açılan millet bahçesine geldik. Burası halen açılmamış, bitmemiş. Ama bitmiş gibi Erdoğan'a açılış yaptırmışlar. Bu açılış biraz gazoz açılışı gibi olmuş. Gazoz açar gibi proje açtık diyorlar fakat durum ortada. Sayın Erdoğan biz millet bahçeleri yapacağız. Kek yiyeceksiniz, yuvarlanacaksınız diyordu. Herhalde keklediler insanları. Fakat yapılan iş ortada” ifadelerini kullandı.

Gergerlioğlu, “Biz buraya gelerek vaziyeti gördük. Güzel bir millet bahçesi oluyor, güzele güzel kötüye kötü deriz fakat burada bir açılış yok. Temizlik, tertip, düzen yapılmamış. Kimse de yok” şeklinde konuştu.

Gergerlioğlu, millet bahçesi alanının 2004 yılından beri açılamadığını belirtti.