Demet Akalın'dan Dilan Polat açıklaması: Bir takım şeyler hissedince uzaklaştım

Haklarında kara para aklama iddiasıyla soruşturma başlatılan ve dün gece gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında bir dönem birlikte çalıştıkları şarkıcı Demet Akalın'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vergi kaçakçılığı, yasa dışı bahis, resmi evrakta sahtecilik, kara para aklama gibi pek çok suç nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan ve gözaltına alına Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile ilgili şarkıcı Demet Akalın'dan açıklama geldi.

Eskiden mütevazı bir hayat yaşayan ve doğum fotoğrafçılığı yapan Dilan Polat bir dönem Demet Akalın ile de çalışmış.

'GÜLŞEN'E GÖTÜRMÜŞTÜM'

'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programında Dilan Polat ile ilişkisini ve ilişkisini neden sonlandırdığını anlatan Demet Akalın, "Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi" dedi.

Akalın açıklamasında, "Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira'yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm!" cümlelerine yer verdi.

GÖZALTINDA

Bir zamanlar doğum fotoğrafçılığı yapan Dilan Polat'ın sosyal medya fenomenliğiyle başlayan ünü yakın zamanda adeta bir patroniçeye dönüşmüştü. Kısa sürede büyük bir servetin sahibi olan Polat çifti ve yakınları aşırı harcamaları ve lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerlerine çekmişti. Serveti ve gösterişiyle dikkatleri çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında dün gece kaçma şüphesi bulunduğu için saatlerinde gözaltına alındılar.