Deniz Akkaya: Salak salak yorumlar yazmayın

Akkaya'nın kızı, Çocuk Esirgeme yurduna yerleştirildi. Akkaya gündem olan kavgayla ilgili olarak, "Dedesine de verilebilirdi ama ben kızımı burnu sürtsün diye Çocuk Esirgeme'ye gönderdim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deniz Akkaya dün Twitter hesabından "16 senedir tek başıma baktığım kızımın ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulunca telefonuna el koydum. Fiziken saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Üç kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkıp 'Beni dövdü' diye itibar suikasti yapan bu ruh halinin, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" diye yazdı.

'BURNU SÜRTSÜN DİYE...'

Takipçilerinin kendisini eleştirmesi üzerinde art arda videolar yayınlayan Deniz Akkaya, kızıyla ilgili şikayetlerine devam etti. Daha sonra ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, Akkaya'nın evine gitti ve kızı ile ilgili işlem yaptı. 16 yaşındaki Ayşe, devletin yurduna gönderildi. Deniz Akkaya bu konuda da açıklama yaptı.

Akkaya "Gece 1 saat 45 dakika savaş verdim. Salak salak yorumlar yazmayın. Devlet el koymadı. Dedesine de verilebilirdi ama ben kızımı burnu sürtsün diye kendi rızamla Çocuk Esirgeme'ye gönderdim" ifadelerini kullandı.

 

(HABER MERKEZİ)