Deniz Baysal: Kendi çocuğum olsun istemiyorum

Oyuncu Deniz Baysal katıldığı bir programda, "Kariyerimin başında çok zorlandığım zamanlar oldu. Ev kirasını nasıl ödeyeceğim diye… " ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Kaçak Gelinler', 'Fazilet Hanım ve Kızları', 'Teşkilat' gibi yapımlarla tanınan oyuncu Deniz Baysal, ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk oldu. 

Oyuncu, "Sektörün seni yorduğunu hissettiğin zamanlar oldu mu?" sorusuna, “Kalbin kırılıyor, bence bütün oyuncu arkadaşlarımda vardır bu düşünce. Kariyerimin başında çok zorlandığım zamanlar oldu. Ev kirasını nasıl ödeyeceğim diye… Zor bir yolculuktu ama ne vicdan azabım var, ne de pişmanlığım… Yavaş yavaş, tam benim istediğim şekilde oldu" dedi. 

'YALNIZ KALMAMAK İÇİN ÇOCUK YAPIYORSAK SIKINTI'

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtcu ile 2019 yılında evlenen Baysal, çocuk istemediklerini söyledi. Baysal konuyla ilgili, "Kendi çocuğum olsun istemiyorum. Bence çok kıymetli ve çok zor bir şey çocuk büyütmek. Her kafadan da bir ses çıkıyor açıkçası. Ama ben şu an o kıvamda değilim" diye konuştu.

Aydın'ın "Bir gün belki pişman olursun" sözü üzerine Deniz Baysal "Onu annem de söyledi: 'İlerde yalnız kalırsın' falan diye ama ileride yalnız kalmamak için çocuk yapıyorsak o sıkıntı bence. İleride bana baksın diye çocuk yapmak... Olmaz ya" ifadelerini kullandı.

'YERİN DİBİNE GEÇMEK İSTEDİM'

Oyuncu, hayatında en utanç duyduğu anıyı şöyle anlattı: "Kaçak Gelinler’de oynarken kanal değiştirmişti dizimiz. Bize ‘Acun Ilıcalı yemek düzenleyecek’ dediler. Benim de o zaman hiç alakam yok giyim kuşamla. Bir giyindim, payetli bir etek, topuklu ayakkabı, saçı başı yaptırdım, ben görümce oldum. Gittim oraya, hiç bize özel değilmiş, yemek değilmiş. Kendi yaptıkları bir organizasyonmuş. Herkes kot tişört gelmiş. Yerin dibine geçmek istedim gerçekten. Bir tek bendim çünkü, başka yoktu öyle giyinen.” 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)