Denizlispor'da Prosinecki dönemi sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da, dün 2. Lig ekibi Turgutluspor'a karşı alınan yenilginin ardından teknik direktör Prosinecki'nin görevine son verildi.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Süper Lig'de üst üste aldığı yenilgilerin ardından, Türkiye Kupası'nda da evinde Turgutluspor'a evinde yenilen Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki ile yollar resmen ayrıldı.

Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçların nedeniyle 20. sıraya demir atan Yukatel Denizlispor, dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde 2. Lig Kırmızı grup ekibi Turgutluspor'a 2-1 yenildi.

Alınan yenilginin ardından olağanüstü toplanan yönetim kurulu, teknik ekip ile yolları ayırma kararı aldı.

Hırvat teknik adam ile sözleşme feshi konusunda mutabakata varan yeşil-siyahlılar sözleşmenin feshedildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Yönetim kurulumuz ve Robert Prosinecki arasında bugün yapılan toplantı neticesinde, kendisi ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Değerli teknik direktör Robert Prosinecki'ye ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yukatel Denizlispor'un sözleşme feshinin ardından Mehmet Altıparmak ve Ünal Karaman ile temas kurduğu öğrenildi.