Depremde kuzenini kaybeden Sözcü TV muhabiri işten çıkartıldı

Sözcü Tv muhabiri Sinem Nazlı Demir, 'uyum sağlayamadığı' gerekçesi ile işten çıkartıldı. Maraş depreminde kuzenini kaybeden Demir, Twitter'dan adalet çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sözcü TV'de muhabirlik yapan Sinem Nazlı Demir,  Maraş depreminde kuzenini kaybetti. Bunun üstüne 'uyum sağlayamama' gerekçesi ile işten çıkartıldı.

Twitter’dan paylaşım yapan Demir, “Mevcut işimi bırakarak yeni bir kanal heyecanlıyla girdiğim Sözcü TV’den, depremde kuzenimi kaybettiğim hafta ‘uyum sağlayamadığım’ gerekçesiyle kovuldum. Hak, işçi emeği, adalet? Neredesiniz?” ifadelerini kullandı.

Sözcü TV Genel Müdürü Yılmaz Özdil, Sinem Nazlı Demir'in işten çıkarılmasına yönelik sorduğumuz soruya, “Depremde kuzeni öldüğü ve bu nedenle uyum sağlamadığı gerekçesiyle işten çıkardığımız bana soracak kadar ahlaksız değilsiniz herhalde. Bu arkadaş uyum sağlamadığı için işten çıkarıldı, hepsi o. Depremde insan öldü diye çıkarmak böyle bir ahlaksızlık olur mu? Türk medyasında bu kadar ahlaksız birini tanıyor musunuz? Bana bu gerekçeyle mi çıkardınız demek ahlaksızlıktır" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)