Devlet Bahçeli'nin kuzeni Ahmet Fettahlıoğlu trafik kazasında hayatını kaybetti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kuzeni Ahmet Fettahlıoğlu'nun içerisinde bulunduğu otomobil Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda tırla çarpıştı. Kazada Fettahlıoğlu hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kuzeni Ahmet Fettahlıoğlu dün akşam saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Gaziantep batı gişeleri ile kuzey gişeleri arasında kaza yaptı. 

Milli Gazete'nin haberine göre, Adana istikametinden Urfa istikametine seyir halinde olan araç önünde seyir halinde olan Orhan Sarı idaresindeki tıra arkadan çarptı. Meydana gelen kazada araçta bulunan Ahmet Fettahlıoğlu ile Fadime Sevimli  olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 2'si ağır toplam 5 kişi ise yaralandı.

Ahmet Fettahlıoğlu ve Fadime Sevimli ile araçta bulunan diğer 5 kişinin Osmaniye'den Urfa'nın Siverek ilçesine küs olan iki aileyi barıştırmaya gittikleri ortaya çıktı. Öte yandan feci kazada ölen Ahmet Fettahlıoğlu'nun ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin amcasının oğlu olduğu öğrenildi.

Fettahlıoğlu'nun geçmiş dönem MHP Hasanbeyli ilçe başkanlığı yaptığı öğrenildi.

CENAZELER AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Ahmet Fettahlıoğlu ve Fedime Sevimli'nin cenazeleri, tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ahmet Fettahlıoğlu'nun Osmaniye Hasanbeyli'de, Fadime Sevimli'nin ise Düziçi'de defnedileceği öğrenildi. 

Kaza ile ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.