Dilan Çıtak Tatlıses'in polisle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı: 'Yerler seni koçum'

Uçakta kabin görevlisine saldıran Dilan Çıtak Tatlıses'in kendisini polis merkezine götürmek isteyen polise “Öyle üniformana güvenerek hakaret etmeyeceksin. Yerler seni koçum" dediği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Hava Yolları uçağında kabin ekibiyle tartışan ve bir görevliye saldırıda bulunan Dilan Çıtak Tatlıses'in uçaktan indikten sonra polis memurlarıyla da tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. Tatlıses, polis memuruna, "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum" diye seslendi.

THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında bir kabin memuruna saldıran ve uçağın inişinin ardından hakkındaki şikayet nedeniyle polis merkezine götürülen Dilan Çıtak Tatlıses'in polis memurlarıyla da tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Tatlıses'in, polis memurlarına, “Öyle üniformana güvenerek hakaret etmeyeceksin. Yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" dediği görüldü. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürülen ve burada ifadesi alınan Dilan Çıtak Tatlıses, daha sonra serbest bırakıldı.

 

 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)