Dışişleri'nden İsrailli bakana yanıt: Hitler'in sonu nasıl olduysa...

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'Saddam'ın sonu' ile tehdit eden İsrailli bakan Katz'a yanıt verdi: Soykırımcı Hitler'in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu'nun sonu da öyle olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazze'de soykırıma devam eden İsrail'in Dışişleri Bakan’ı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la ilgili paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt geldi. 

Dışişleri'ndan yapılan açıklamada "Soykırımcı Hitler’in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu’nun sonu da öyle olacak. Soykırımcı Naziler nasıl hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da öyle hesap verecek. İnsanlık, Filistinlilerin yanında duracak. Filistinlileri yok edemeyeceksiniz" ifadelerine yer verildi.

Erdoğan'ın "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" sözlerinin ardından İsrail Dışişleri Bakanı Katz sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan ve Saddam Hüseyin'in yakalandığında çekilen bir fotoğrafını yar yana paylaşan Katz "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin" ifadelerini kullandı.

 

 

(HABER MERKEZİ)