Disney Plus'ın ilk yerli dizisi 'Kaçış'tan fragman

14 Haziran'da Türkiye'de erişime açılacak olan Disney Plus platformunun ilk yerli içeriği 'Kaçış' dizisinin ilk videolu tanıtımı paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -Yakın zamanda Türkiye'de erişime açılacak olan Disney Plus platformunun ilk yerli içeriği olacak olan "Kaçış" dizisinin ilk videolu tanıtımı paylaşıldı.

Türkiye’deki yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney Plus için geri sayım devam ediyor. Platformun ilk yerli içeriği olarak geçtiğimiz günlerde açıklanan ve setten fotoğrafları paylaşılan "Kaçış" dizisinin ilk videolu tanıtımı platformun Twitter hesabı üzerinden yayınlandı.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek'in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizide Engin Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok isim yer alıyor. Dizi, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin, araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlayacak. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri ve sonrasında yaşadıkları dramı, değişimleri ve kaçış hikayeleri anlatılacak. Kaçış, 8 bölümüyle Disney Plus’ta yayımlanacak.

Disney Plus 14 Haziran'da erişime açılacak. Aylık fiyatı 34,99 TL, yıllık fiyatı ise 349,90 TL. (HABER MERKEZİ)