Dizinin yapımcısı konuştu: Archive 81'ın ikinci sezonu gelebilir

Netflix dizisi "Archive 81"ın yapımcısı Rebecca Sonnenshine, dizinin tek sezonluk bir dizi olmadığını ve yeni sezon için çalışmaya başladıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 14 Ocak'ta izleyicilerle buluşan, gizem ve korku türündeki Netflix dizisi "Archive 81"ın yapımcısı Rebecca Sonnenshine, dizinin yeni bir sezonla devam edebileceğini söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, dizinin yayınlanmasından önce bir röportaj veren Sonnenshine, "Archive 81"ın tek sezonluk bir dizi olmadığını belirterek, "Fikir şu ki, bu karakterlerle yeni bir sezonda devam edeceğiz, eğer ikinci bir sezon için çok şanslıysak. Tek sezonluk bir dizi olarak tasarlanmamıştı. Bence anlatacak daha çok hikâye var. Dan ve Melody'yi çevreleyen, daha fazla keşfedilecek çok zengin ve ilginç hayatları olan birçok karakter tanıtıyoruz. Yani evet, devam etmeyi umuyoruz” dedi.

Netflix henüz resmi olarak ikinci bir sezon siparişi vermese de Sonnenshine ve yazarları, "Archive 81" için çalışmaya başladı. Sonnenshine sözlerine, “İkinci bir sezon yapmayı çok isteriz. Beyin fırtınası yaptık, fikirlerimiz var. Yazarlar hikâyeyi anlatmaya devam etmek için gerçekten heyecanlılar. Oyuncularımızı çok seviyoruz, dünyayı seviyoruz” diye devam etti.