Djiku'dan Mourinho yorumu: 'O bir futbol efsanesi'

Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Alexander Djiku, sarı lacivertli takımın Avusturya kampını değerlendirdi ve Teknik Direktör Jose Mourinho ve takımla ilgili açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni sezonun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe'de, Ganalı stoper Alexander Djiku açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe TV'de yayınlanan "Günün Röportajı" programına konuk olan Djiku'nun açıklamaları şöyle:

'SEVİYEMİZİ VE RİTMİMİZİ YÜKSELTİYORUZ'

"Çalışmalarımız iyi gidiyor. Oynayacağımız bir hazırlık maçı var ve o yaklaşıyor. Seviyemizi ve ritmimizi yükseltiyoruz. Geçen sene iyi ve kaliteli bir takım vardı. Birçok oyuncu bu sene de devam ediyor. Hocamızın oyun taktiği ve felsefesini anlamaya ve oturtmaya çalışıyoruz. Gerçekten kendisi çok büyük bir teknik adam ve taktisyen. Kariyeri boyunca her şeyi kazanmış bir futbol efsanesi. Onun tecrübesinden faydalanmak bizi çok mutlu ediyor. Gerçekten çok çalışıyoruz ve yoğun antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Bu ilerisi için bize fazlasıyla yarar getirecektir. Bu çalışmalar bize maçlar başladığında katkı sağlayacaktır.

Geçen sene bu takıma geldiğimde hızlı bir şekilde adapte olduğum için gerçekten çok mutlu olmuştum. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü. İyi bir sezon geçirsek de maalesef şampiyonluğu elde edemedik. Bu yıl da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben kapasitemi göstermeye çalıştım. Geçen sene Fransa'dan geldiğimde beni pek kimse tanımıyordu ama ben kendimi ve kapasitemi biliyordum.

Takım içerisinde ruhuyla ve azmiyle oynayan çok fazla oyuncu sayabiliriz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de bu ruhu sergilememiz gerekiyor. Hocamız da vereceği tavsiyelerle bizlere fazlasıyla yardımcı olacaktır. Öyle zannediyorum ki güzel bir sezon geçireceğiz hep birlikte. Herkesin ortak hedefi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Önümüzde geçmemiz gereken üç tur var. Lugano maçına kadar hazır olacağız ve tabii ki de ilk resmi maçımızda sezona galibiyetle başlamak istiyoruz."

(SPOR SERVİSİ)