‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ Antalya Atatürk Kültür Merkezi'nde

Agatha Christie’nin ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ adlı romanı, Antalya’da Atatürk Kültür Merkezi ev sahipliğinde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Fotoğraf: Haber merkezi
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Agatha Christie’nin ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ romanı tiyatro sahnesine taşınıyor. 11 Şubat Pazar günü saat 20.30’da Antalya’da sahnelenecek oyun, Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda izleyici ile buluşacak.

Oyunun yönetmen koltuğunda Atilla Şendil ve Savaş Özdural otururken, Agatha Christie'nin dedektifi Hercule Poirot, Atilla Şendil tarafından canlandırılacak.

İstanbul’dan yola çıkan Doğu Ekspresi'nde çok farklı karakterlerin yanı sıra dünyanın en ünlü dedektifi Hercule Poirot da vardır. Daha ilk gece trende vahşi bir cinayet işlenir. Ama bunu yapabilecek herkesin tanığı vardır. Üstelik cinayetin işlendiği kompartıman gereğinden fazla kanıtla doludur. Poirot hayatında ilk defa sıkıntılı anlar yaşamaktadır. Maktulü kim ya da kimler neden öldürmüştür? Sıradan bir yolcu grubu gibi görünen kişiler aslında bir şeyler mi saklamaktadır? Tren bir dağ başında kara saplanıp mahsur kalınca Poirot polis gelmeden katil ya da katilleri bulmak için zamanla yarışmaya başlar.

İki perde olarak sahnelecek oyunda ise Nazan Diper, Özdemir Çiftçioğlu, Pelin Turancı, Hakan Akın, Ozan Dağara, Oya İnci, Ebru Karanfilci, Can Esendal, Ilgın Angın, Fatih Özacun, Kerem Tataroğlu gibi isimler sahne alıyor. Yaş sınırı 13 olarak belirlenen ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ adlı oyunun biletlerine ise online olarak erişim sağlamak mümkün olup biletler 300 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.