Dört Ayaklı Şehir'den 'Kısırlaştır-Aşılat-Yerinde Yaşat' kampanyası

Dört Ayaklı Şehir Derneği, başlattığı kampanya ile her hayvanın takibini yaparak kısırlaştırma ve tedavi sürecini başlatıyor, kısırlaşan hayvanların en az bir hafta bakımını üstleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dört Ayaklı Şehir: Kent, Doğa, Hayvan Çalışmaları Derneği; İstanbul, Eskişehir, Maraş ve Hatay'da eş zamanlı 'Kısırlaştır-Aşılat-Yerinde Yaşat' kampanyası başlattı.

Kampanyaya fonzip.com adresi üzerinden destek olunabilir.

Dernekten yapılan açıklamada, “Hayvanlar sorun, sahipsiz, başıboş değildir. Yükseltilen şiddet karşısında onları korumak için yapabileceğimiz çok şey var” denilerek “Her hayvanın takibini yaparak kısırlaştırma ve tedavi sürecini başlatıyoruz, kısırlaşan hayvanların en az bir hafta bakımını üstleniyoruz. İyileştikten sonra aşılatıp yaşam alanlarına geri bırakıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Dört Ayaklı Şehir: Kent, Doğa, Hayvan Çalışmaları Derneği, araştırma odaklı hayvan hakları ve doğa savunuculuğu yürüten bir sivil toplum kuruluşu. Kentlerde ve kırsal alanlarda, doğada ve yaban hayatında, yaşamın yeşerdiği her yerde, hayvanların giderek silikleşen ayak izlerini takip ederek dünyayı anlamaya ve kökten değiştirmeye inanıyor.