Dubai'de inşa edilecek 80 katlı otel için ilk imzalar atıldı

InterContinental Hotels Group'un işletmesini üstleneceği 80 katlı ve 1000 odadan oluşacak otelin işletme anlaşması imzalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - InterContinental Hotels Group'un (IHG) Dubai’de işleteceği 80 katı aşan otel kulesinin işletme anlaşması imzalandı. Vignette Collection markasıyla işletilecek kulenin 2025'te hizmete başlaması planlanıyor. 

1000 odadan oluşması planlanan otelde, üç restoranın yanı sıra bir sonsuzluk havuzu, otelin üç restoranı, fitness merkezi, spa, kulüp salonu ve Basra Körfezi manzaralı süit odalar olacak.

İşletme anlaşmasının imzalandığı törende konuşan IHG Hotels & Resorts Hindistan, Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Haitham Mattar, “Tamamlandığında dünyanın en yüksek otel kulesi olacak tesisin işletmesine soyunmak, Orta Doğu’daki genişleyen lüks ve yaşam tarzı portföyümüz ile misafirlerimize özel bir şey sunma taahhüdümüzün bir kanıtıdır. Vignette Collection markamızın vaat ettiği otantik, deneyimsel konaklamalarla, otelin misafirler için ilham verici bir destinasyon haline geleceğinden eminiz” ifadelerini kullandı.