Düğün yolunda kaza: Gelinin annesi, babası, kardeşi ve halası vefat etti

Diyarbakır'dan Mardin'e düğüne giden İba ailesi kaza yaptı. Kazada gelinin babası Medeni İba, annesi Remziye İba, kardeşi Neslihan İba ve halası Mensure Güler hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Batman'da pikap ile tırın çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Medeni İba yönetimindeki pikap, Batman Kozluk kara yolu Samanyolu köyü mevkisinde Mehmet Şirin A'nın kullandığı tır ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, İtfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü Medeni İba (52) ile pikapta bulunan eşi Remziye İba (58) ve ablası Mensure Güler (58) olay yerinde yaşamını yitirdi. Özel bir araçla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün kızı Nesliha İba (18) da müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alındı. Cenazeler, Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Sulubağ köyüne defnedilmek üzere götürüldü.

Kazada, yaşamını yitirenlerin Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden Mardin'in Nusaybin ilçesinde bugün yapılması planlanan Fatma İba'nın düğününe katılmak için yola çıktıkları, Medeni İba'nın gelinin babası, Remziye İba'nın annesi, Nesliha İba'nın kız kardeşi, Mensure Güler'in de halası olduğu öğrenildi.

(ANADOLU AJANSI)