Düğünde kardeşi tarafından vurulan üsteğmen 4 gün sonra yaşamını yitirdi

Malatya'da düğünde aralarında husumet bulunduğu öne sürülen 2 kardeş arasında çıkan kavgada vurulan Üsteğmen Aydın Kazıcı, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malatya'da 21 Haziran gecesi Bulgurlu Mahallesi’nde aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Reşit Kazıcı ile ağabeyi Abdullah Kazıcı arasında bir düğün salonunun önünde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Reşit Kazıcı yanında getirdiği tabancayla ağabeyi Abdullah Kazıcı (32) ile yeğeni A.K’ye ateş etti. Kanlar içerisinde yığılan Abdullah ve oğlu ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Reşit Kazıcı ise polis ekipleri tarafından kısa sürede düğün salonuna yakın bir bölgede yakalandı. Gözaltına alınan Reşit Kazıcı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

4 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastanede tedaviye alınan Abdullah Kazıcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Kazıcı için Malatya Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene; 2'inci Ordu İstihkam Alay Komutanı Albay Mehmet Bahtiyar, 2'inci Ordu Personel Başkanı Albay Sinan İçöz, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ile birlikte askeri erkan ve Kazıcı'nın ailesi katıldı.

Kazıcı'nın eşinin hamile olduğu öğrenildi. Aydın Kazıcı'nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından babası Abdullah Kazıcı'nın yanına defnedildi.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Malatya cinayet