'Dune 2' resmi olarak onaylandı: 20 Ekim 2023'te vizyona girecek

"Dune: Çöl Gezegeni"nin devam filmi resmi olarak onaylandı. İkinci filmin vizyon tarihi, 20 Ekim 2023 olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz hafta vizyona giren "Dune: Çöl Gezegeni"nin devam filmi resmi olarak onaylandı. Yönetmen Denis Villeneuve, "Bu yalnızca başlangıç" dedi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Denis Villeneuve "Dune: Part II" hakkında, "Legendary'den 'Dune: Part II' ile resmi olarak devam edeceğimiz haberini yeni aldım. Frank Herbert'in 'Dune'unu uyarlamak benim hayalimdi ve hayranlara, oyuncu kadrosuna, ekibe, Legendary ve Warner Bros'a bu hayali destekledikleri için teşekkür ederim. Bu yalnızca başlangıç" dedi.

'BU SADECE BAŞLANGIÇ...'

Legendary Pictures da, resmi Twitter hesabı üzerinden “Bu sadece başlangıç… Şimdiye kadar Dune filmini izleyenlere, önümüzdeki günlerde ve haftalarda gidecek olanlara teşekkürler. Yolculuğa devam etmek için heyecanlıyız!" paylaşımını yaptı. Şirket, paylaşımına ayrıca "Dune"un logosunu ve ikinci film yazılı bir görseli de ekledi.

DEVAM FİLMİ 20 EKİM 2023'TE VİZYONA GİRECEK

İkinci film için yapılan duyuru ile birlikte devam yapımının ne zaman geleceği de ortaya çıktı. "Dune: Part II"nin vizyon tarihi, 20 Ekim 2023 olarak belirlendi.

Frank Herbert’in klasik bilim kurgu serisinden uyarlanan yapımda Paul Atreides rolünde Timothée Chalamet, Duke Leto Atreides rolünde Oscar Isaac, Gurney Halleck rolünde Josh Brolin, Lady Jessica Atreides rolünde Rebecca Ferguson, Baron Vladimir Harkonnen rolünde Stellan Skarsgård, Beast Rabban Harkonnen rolünde Dave Bautista, Duncan Idaho rolünde Jason Momoa, Chani Kynes rolünde Zendaya ve Stilgar rolünde Javier Bardem gibi oyuncular yer alıyor. Uzak bir gelecekte geçen "Dune", ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikâyesini anlatıyor.