'Dünya Malı - Eksi Bir'in özel gösterimi yapıldı

Yönetmenliğini Uygur Akkaya’nın yaptığı; başrollerini Uğur Yücel, Altan Erkekli, Berk Hakman gibi isimlerin paylaştığı 3 filmlik seri “Dünya Malı” filminin ilki “Eksi Bir”in özel gösterimi yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bugün vizyona girecek olan "Dünya Malı - Eksi Bir" filminin özel gösterimi gerçekleştirildi. Filmin özel gösterimine oyuncular Serhat Özcan, Turgay Tanülkü, Asena Tuğal, Erkan Köse, Tolga Canbeyli ile film şarkısını hazırlayan Hande Yener ve birçok basın mensubu katıldı.

3 filmlik seriden oluşan “Dünya Malı” filminin ilki “Eksi Bir”in yapımcılığını Erman Biçer, Uygur Akkaya ve Erkan Biçer üstleniyor. Macera, suç, komedi, duygusal ve sıra dışı temalı Dünya Malı Eksi Bir filminin senaristleri arasında ise Galaxy Yazarları Salih Tahir, Korkut Soylu, Erkan Köse, Uygur Akkaya, Erman Biçer ve Tolga Mert yer alıyor.

Özel gösterimde konuşan filmin yönetmeni Uygur Akkaya, “Filmin içerisinde aksiyon, macera her şey var. Birçok duygunun bir arada olduğu bir film. Bu filmin arkasından Dünya Malı Ayasofya ve Dünya Malı Quantum ile bir üçleme yapma planım var. İlk film ile seyirciye merhaba diyoruz. İzleyicilerin alışık olmadığı bir film. İzleyiciler bu filme ağlamaya ya da bu filme gülmeye gitmeyecek. Ama filme gittiklerinde ağlayan da olacak gülen de olacak. Filmin çekimlerini, Kıbrıs, İstanbul, İzmir(Selçuk), Sapanca ve İzmir’de gerçekleştirdik” dedi.

Hande Yener ise, “Dünya Malı “Eksi Bir” filminin müziğini yapmak benim için bir şans oldu. Beni en çok heyecanlandıran filmin kadrosunda çok önemli isimlerin olması. Hepimizin çok sevdiği değerli sanatçıları aynı filmde bir arada görebilmek beni çok mutlu etti. Filmin konusu da çok heyecanlıydı ve kaliteli çekimlerdi. Bütün bunlar bir araya gelince şarkıyı hazırlamamız da yarım günümüzü aldı” dedi.

Künye:

Yönetmen: Uygur Akkaya

Oyuncular: Berk Hakman, Asena Tuğal, Erkan Köse, Serhat Özcan, Altan Erkekli, Turgay Tanülkü Ve Uğur Yücel

Senaryo: Galaxy Yazarları Salih Tahir, Korkut Soylu, Erkan Köse, Uygur Akkaya, Erman Biçer, Tolga Mert

Kurgu: Galaxy Movie Studios

Müzik: Alper Atakan - Mehmet Erdem - Hande Yener

Yapımcı: Erman Biçer, Uygur Akkaya, Erkan Biçer

Yapım yılı: 2022 - 2023

Yapım Firması: Galaxy Movie

Türü: Macera, Suç, Komedi, Duygusal, Sıra Dışı