Dünya ve Avrupa Taekwondo şampiyonu İrem Yaman sporu bıraktı

Dünya ve Avrupa Taekwondo şampiyonu İrem Yaman sporu bıraktığını açıkladı: Şimdi veda vakti... 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya ve Avrupa Taekwondo şampiyonu İrem Yaman sporu bıraktı. 26 yaşındaki sporcu yaptığı açıklamada "Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma... Teşekkür edeceğim birçok insan var ama en çok teşekkür aileme, canım antrenörüm biricik babama! Ve beni sonsuz destekleyen sizlere..."  ifadelerini kullandı.

'İYİLER DAİMA KAZANACAK'

Yaman, "Biliyorum her son bir başlangıç ve biliyorum iyiler daima kazanacak!" diye devam ettiği açıklamasını şöyle sonlandırdı:

"16 yıl önce küçük bir kız çocuğunun hayaliyle başladı her şey. İlk müsabakamda şampiyonluğu yaşadım ve inandım Dünya şampiyonu olacağıma. Sonra zor geçen 10 yıl... Sürekli yenildim, ağladım, üzüldüm, çok kilolar verdim, ailemi görmedim, yaşıtlarımın yaptığı her şeyin yerine Taekwondo’yu koydum. Asla pes etmedim! Çünkü biliyordum; bu kadar fedakarlığın sonunda kazanan ben olacaktım. Ve kazandım! Her şeye, herkese rağmen azmettim ve kazandım! Her güzel şeyin bir sonu olduğunu bilerek tadını çıkardım kariyerimde ki her anın..." (HABER MERKEZİ)