Brad Pitt yalvarmış

Hollywood'un son dönemdeki en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanması konusunda her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak, Pitt'in Jolie'ye boşanma davası açmaması için yalvardığı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanma davasının çocuklarının velayetine odaklanması beklenirken, Pitt'in 'çocukların iyiliği' adına davayı geciktirmesi için Jolie'ye yalvardığı iddia edildi. Buna göre, bir süredir terapi gören Pitt, 'durumu düzeltmek için elinden geleni yapacağını' söyledi ancak Jolie yine de dava açtı.

'BRAD DOSTÇA AYRILMAK İSTİYORDU'

People dergisinin haberine göre, Jolie 17-18 Eylül haftasonunda Pitt'e boşanmayı ve davayı ortak açmalarını istediğini söyledi. Ancak Pitt Jolie'ye beklemesi için yalvararak daha fazla terapi görme sözü verdi. People'a konuşan kaynak, Pitt'in durumu altı çocukları için 'nasıl daha iyi bir hale getirebilecekleri' konusunda danışmanlık aldığını söyledi. Kaynak, "Pitt, alışkanlıklarını ve yaşam tarzını değiştirmeye, işleri düzeltmek için elinden geleni yapmaya hazırdı. 'İşleri düzeltmek'ten kastı, olası bir ayrılığı bile çocukları koruyacak ve büyük bir sarsıntıya hazırlayacak türden dostane bir biçimde yürütmekti" dedi.

brangelina5

Brad Pitt'in, geçen hafta ailecek yaptıkları Fransa ziyaretinden dönüşte uçakta çocuklarına sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Pitt cephesi bu iddiaları reddederken, Jolie'nin çocuklarının velayetini tek başına istemesi dikkat çekmişti. 12 yıldır birlikte olan çiftin altı çocuğu var.