Trump'tan şerifler toplantısı

ABD'de pek çok şerif Başkan Donald Trump ile Beyaz Saray'da yapılacak toplantıya davet edildi. Şeriflerin Trump ile göçmen politikası üzerine konuşacağı söylendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'ın çoğu kendi destekçisi olan onlarca şerifi Beyaz Saray'a davet ettiği açıklandı. Trump, şeriflerle göçmenlere uygulanan yasağı da konuşacağı söylendi.

Trump'ın davet ettiği şerifler arasında kendisini sevdiğini söyleyen ve "Amerikalıların duymak istediklerini söylüyor" diyen Texaslı şerif, "Müslüman teröristler Meksika sınırından ABD'ye giriyor diyen Wyoming şerifi ve Trump'ın iktidara gelişini "milli bahar" olarak tanımlayan Milwaukee şerifi de bulunuyor.

Ulusal Şerifler Derneği (NSA) tarafından yapılan açıklamada görüşmenin 45 dakika ile bir saat arasında süreceği söylendi. Görüşmeler Trump'ın çoğunluğu müslüman olan 7 ülkeye uygulamaya çalıştığı vize yasağı da dahil olmak üzere göçmen politikaları üzerine yapılacağı açıklandı. Davetli şeriflerin bir kısmı NSA tarafından belirlenirken Beyaz Saray tarafından da bazı şerifler özel olarak davet edildi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler Trump