Kürt şifacı: Trump'ı falakaya yatırmam lazım

Iraklı Kürt şifacıdan iddia: "ABD Başkanı Donald Trump'ın içine cin kaçtı. Cini vücudundan çıkarmak için onu falakaya yatırmam lazım. Tedavi edilmesi lazım!"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi, şifacı Mala Ali'nin iddialarını konuşuyor. Ali, 'ABD Başkanı Donald Trump'ın içine cin kaçtığını' ve çok sayıda Iraklı yetkiliyi kanserden kurtardığını öne sürdü.

Rudaw televizyonuna konuşan Ali, 'içine cin kaçan Trump'ın tedavi edilmezse delireceğini veya ilk görev süresini doldurmadan öldürüleceğini' iddia etti. Kürt şifacı, "Cini vücudundan çıkarmak için Trump'ı falakaya yatırmam lazım. Aklını kaçırdı ve her an sınırlarını aşıyor. Yardıma ihtiyacı var. Tedavi edilmezse şu anki gibi davranmaya devam edecek" dedi. Ali, ABD Başkanı için "Herkese saldıran bir yaratığa dönüştü" diye konuştu.

Mala Ali, bugüne dek bir dizi Iraklı yetkiliyi kanserden kurtardığını da öne sürerek, "Fakat isimlerini açıklayamam çünkü onlara söz verdim" dedi. Kürt şifacı, felç geçiren eski Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'yi 'iyileştirmeyi' önerdiğini de iddia ederek, "Benim onu görmeye gitmemi istediler ama hastanın bana gelmesi lazım" diye konuştu.

Kürt şifacının bir diğer iddiası da, Irak ve Suriye semalarının 'kötü ruhlarla kaplı olduğu' yönünde... (Dış Haberler)