7 metrelik yılan insan yuttu!

Endonezya'da dev bir piton türü yılan, Akbar Salubiro adlı bir çiftçiyi yuttu. Bölgede yaşayanlar kurbanın bedenini çıkarmak için yılanın gövdesini açmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol

. .

DUVAR - Endonezyalı bir çiftçi, 7 metrelik bir piton yılanın içinde ölü olarak bulundu. Sulawesi adasındaki çiftliğe giden Akbar Salubiro'dan 24 saatten fazla bir süredir haber alamayan ailesi ve komşuları, onun kayıp olduğunu bildirdiler.

Köy sakinleri Salubiro'yu ararlarken karşılarına "düzgün şekilde hareket etmeyen" dev bir piton çıktı. Bu pitonun Salubiro'yu yuttuğundan şüphe eden köylüler, hayvanın şişmiş gövdesini açmaya karar verdiler. İçeride bir insan vücudu ile karşılaşınca şoke olan köylüler, kauçuk botlarla kaplı olan kurbanın bedenini yılanın gövdesini ayırarak çıkarabildiler.

Bu tür pitonlar insanların yaşadığı yerlere yaklaşmıyor ancak bu hayvanlar için palmiye çiftlikleri iyi bir avlanma sahası olabiliyor. Sulawesi'nin bu bölümünde büyük yılanlar, vahşi köpekler ve yabani domuz aramak için dolaşabiliyorlar. İnsanları nadiren de olsa yuttuğu bilinen bu pitonların küçük çocuklar ve hayvanları yuttukları vakalar, daha önce yaşanmış. (DIŞ HABERLER)