Eşinin ölümünü canlı yayında sundu

Hindistan'ın ünlü sunucularından biri olan Supreet Kaur kocasının ölümünü canlı yayında öğrendi. Kaur, bu haberi sunduktan sonra yayına on dakika daha devam etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan’ın güney eyaletlerinden Chhattisgarh’da yerel bir televizyon kanalının sunucusu olan Supreet Kaur, önceki gün meslek hayatının en zor yayınını gerçekleştirdi. IBC24 kanalının haber bültenini sunan 28 yaşındaki Kaur, bir trafik kazası haberini anons ettikten sonra, bölgedeki muhabirle bağlantı kurdu. Muhabir, kazayla ilgili haberi verirken hayatını kaybeden üç kişinin kimliklerinin henüz tespit edilemediğini söyledi.

SOĞUKKANLILIĞINI KORUDU

O anlarda sunucunun yüz ifadesi değişirken, acı gerçek ise yayının ardından ortaya çıktı. Programın akışını tamamlayan Kaur, kazada ölen kişiler arasında eşinin olduğunu çalışma arkadaşlarına söyledi.  Muhabirin aktardığı bilgilerle, eşi Harshad Kawade’nin kaza yapan aracı kullandığını anlayan Kaur, yayın kesilince ağlamaya başladı. Polisin verdiği bilgilere göre bir kamyon araçlarına arkadan çarptığında arabada Kawade'yle birlikte beş kişi  vardı. Arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı Kaur, stüdyodan ayrılarak olayın yaşandığı yere gitti.

Kaur’un 9 yıldır kendileriyle çalıştığını söyleyen ekip arkadaşlarından biri, “Kaza haberini sunarken, sakinliğini profesyonelce korudu. Programa 10 dakika daha devam ederek yayını tamamladı. O en sevilen sunuculardan biri ve tüm ekip olarak Kaur’un yanındayız” dedi. (Dış Haberler)