Trump'tan eski FBI başkanına: Yalancı

ABD Başkanı Donald Trump ile eski FBI Başkanı James Comey arasındaki gerilim ağız dalaşına dönüştü. Trump, Rusya soruşturmasında kendisini yalancılıkla suçlayan Comey'ye Twitter'dan çıkıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump ile yönetimini Rusya soruşturması konusunda yalan söylemekle suçlayan eski FBI başkanı James Comey arasındaki gerilim kızışıyor. Trump, Comey'nin dün Senato ifadesinde kendisine yönelttiği suçlamalara Twitter'dan yanıt verdi.

Trump Twitter'dan attığı mesajda, eski FBI başkanını 'haber sızdırmakla', yalan söylemekle ve kendisinden intikam almakla suçladı.

NE OLMUŞTU?

Trump'ın görevden aldığı Comey, Senato İstihbarat Komitesi'nde dün verdiği ifadede, Trump yönetimini kendisi ve FBI hakkında 'yalan söylemekle' suçladı. "Rusya soruşturmasının gidişatını değiştirmek amacıyla görevden alındığımdan şüphem yok" diyen Comey, Trump'ın bu soruşturma konusunda kendisinden 'sadakat' talep ettiğini de açıkladı. Comey, Trump ile görüşmelerini neden kaydettiği sorusuna da "Yalan söyleyeceğinden korktuğum için" yanıtını verdi. (Dış Haberler)