Las Vegas saldırganı 64 yaşında çıktı

Las Vegas'ta en az 50 kişinin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği belli oldu. Polis, saldırganın 64 yaşındaki ABD'li Stephen Paddock olduğu açıklandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde en az 50 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği belli oldu. Mandalay Bay Hotel’in casinosundaki bir konsere, otelin 31'inci katından otomatik silahla ateş açan kişinin 64 yaşında ABD'li Stephen Paddock olduğu açıklandı.

Las Vegas'ta silahlı saldırı: En az 58 kişi  ölüLas Vegas'ta silahlı saldırı: En az 58 kişi ölü

Paddock, başta polisin düzenlediği saldırının ardından operasyon sonucu öldürüldüğü söylenildi. Daha sonra saldırganın intihar ettiği belirtildi. Polis, yaptığı açıklamada saldırıyı düzenleyen kişinin her hangi militan bir örgütle ilişkisinin olmadığına inandıklarını kaydetti. Ancak IŞİD, kendi haber ajansı üzerinden saldırıyı üstlendi. Paddock'a ait olduğu öne sürülen bir fotoğraf paylaştı.

Marilou Danley

Polis, konser alanına tek bir kişinin ateş açtığını açıklamasına rağmen saldırıyla ilişkili olduğu iddiasıyla Marilou Danley isimli bir kişinin arandığını belirtti. (DIŞ HABERLER)

Yemek Sepeti CEO'su Las Vegas'tan tweet attıYemek Sepeti CEO'su Las Vegas'tan tweet attı