Başkan 1 Nisan şakası için özür diledi!

Fransa'da Beauvais Belediye Başkanı şehre IKEA'nın yatırım yapacağını söyleyerek 1 Nisan şakası yaptı. Ancak şehirde büyük bir beklenti ve sonrasında tepki oluşunca özür diledi!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'nın başkenti Paris yakınlarındaki Beauvais şehrinin Belediye Başkanı Caroline Cayeux, İsveçli mobilya şirketi Ikea'nın şehre yatırım yapacağı ve 4 bin kişilik istihdam sağlayacağı şeklindeki 1 Nisan şakası sonrası vatandaşlardan gelen öfkeli tepkiler üzerine özür diledi.

Paris'in kuzeyinde bulunan ve yüksek işsizlik oranıyla tanınan Beauvais'in Belediye Başkanı Cayeux, sosyal medyada 1 Nisan günü paylaştığı, "Ikea, yakında Novapark bölgesinde mağaza açacak. Bu Beauvais'in ekonomik canlılığı ve istihdam için çok güzel bir haber" mesajına yoğun tepki geldiğini söyledi.

'TEKLİF GÖTÜRDÜK AMA...'

Belediye olarak Ikea yönetimiyle iletişime geçip teklif götürdüklerini fakat İsveçli mobilya ve ev aletleri zincirinin sadece büyük şehirlerde mağaza açma prensibi nedeniyle bu teklifin kabul edilmediği bilgisini veren Cayeux, "Bu mesaj bir hataydı. Beklenti oluşturduğum kişilerden özür diliyorum." dedi. Cayeux, geçen yıllarda da tepki çeken 1 Nisan mesajları paylaşmıştı. (Kaynak: Hürriyet)