Polise üç el hareketi yakalattı!

İngiltere'de bir şirket yöneticisi polis lazer frekans bozucu aracıyla polise üç kez el hareketi yapınca yakayı ele verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere’de, bir 'beyaz yakalı' hız ihlallerini tespit eden kameraları aracına monte ettiği lazer frekans bozucuyla devre dışı bıraktığı ve polise el işareti yaptığı için gözaltına alındı. Şirket yöneticisi Timothy Hill, polis kamerası taşıyan minibüslere sık sık el işareti yapıp dikkat çekince yakayı ele verdi. Takibe alınan Hill evine yaklaştığında lazer frekans bozucuyu nehre attıktan sonra gözaltına alındı.

DİKKATİMİZİ ÇEKMEK İSTİYORSANIZ

67 yaşındaki Hill'in beyaz Range Rover'ı ile Aralık ayında üç kez hız kameralı polis kamyonetlerini geride bıraktığı ve her seferinde orta parmağıyla işaret yaptığı fotoğraflandı. Hill polisin bu harekete dikkat etmesi sonucunda fark edildi. Suçunu itiraf eden Hill, sekiz ay hapse mahkum edildi ve bir yıl boyunca araç kullanmaktan men edildi. Olayla ilgili konuşan polis yetkilisi Andrew Forth da, "Eğer dikkatimizi çekmek istiyorsanız, lazer jammer ile donatılmış bir araç sürerken orta parmağınız ile tekrar tekrar polis kamera kamyonetlerine el hareketi yapmak mükemmel bir yöntem" dedi. (Dış Haberler)

Etiketler polis ceza araç