Anonymous'tan 'et yememe' çağrısı

 Hacker grubu Anonymous, hayvan haklarının korunması için, İsveç’in başkenti Stockholm’de gösteri yaptı. Eylemde 'et yememe' çağrısı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsveç’in başkenti Stockholm'ün Sergel Meydanı’nda bir araya gelen Anonymous üyeleri, ellerinde taşıdıkları bilgisayarlarda hayvanlara yapılan kötü muameleleri gösterdi ve üzerinde Truth (Gerçek) yazılı dövizler taşıdı.

Evrensel'de yer alan habere göre; grubun sözcüsü Joel, et üretiminde hayvanlara yönelik yapılan eziyet ve işkenceleri teşhir etmek ve halkın hayvanlara karşı duyarlılığını artırmak amacıyla eylem yaptıklarını söyledi.

'ETLERİNİ YEMEMİZ İÇİN HAYVANLAR ÖLDÜRÜLÜYOR'

Toplumda sesleri olmayan hayvanların gerçekte var olan seslerini topluma duyurmak istediklerini söyleyen Joel, “Her gün etlerini yememiz için hayvanlar öldürülüyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlarla etleri için öldürülen domuz, tavuk ve koyun arasında fark yok. Bu gerçekleri halka göstermek istiyoruz” dedi.

Eti için kesilen hayvanların kötü koşullarda yaşadıklarına dikkat çeken Joel, “Ama her şeyden önemlisi bu hayvanların bizim gibi canları olduğunu anlamamız ve onların etlerini yemememiz gerekiyor. Eğer biz bunu yaparsak, kâr etmek isteyen şirketler hayvanlara böyle davranamaz” şeklinde konuştu.

İnsanların önce hayvanların çoğalmasını sağlayıp daha sonra eti için öldürmesini "çılgınlık" olarak niteleyen Joel, hayvan eti yememe çağrısı yaptı.

Etiketler hacker Et anonymous