ABD'de bomba alarmı: Clintonlar ve Obama!

ABD'de ünlü milyarder George Soros'un ardından eski başkan Bill Clinton ve eşi Hillary Clinton ile eski başkan Barack Obama'nın evine içinde patlayıcı madde bulunan paketler gönderildi. Beyaz Saray'a da benzer bir paket gönderildiği haberi ise yalanlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD, siyasetçilere gönderilen şüpheli paketlerle çalkalanıyor. Ünlü milyarder George Soros'un ardından, eski başkan Bill Clinton ve eşi Hillary Clinton'ın yanı sıra eski başkan Barack Obama ve Beyaz Saray'a şüpheli paketler gönderildiği açıklandı.

Clintonların evine gönderilen ve içinde patlayıcı madde bulunan paketi çiftin postalarını kontrol eden bir teknisyenin bulduğunu belirtilirken, eski başkan Barack Obama'ya da benzer bir paket gönderildiği ortaya çıktı.

Kısa süre sonra ise CNN International Beyaz Saray'a da şüpheli bir paket gönderildiğini duyurdu. Ancak Reuters'a konuşan bir Beyaz Saray kaynağı bu haberi yalanladı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise paketlerin araştırılacağı duyuruldu.

ABD'de aşırı sağcıların hedefinde olan Soros'a dün gönderilen patlayıcı bomba imha uzmanlarınca etkisiz hale getirilmişti. İlgili soruşturmayı terör kapsamında FBI yürütüyor. NyT, Clintonların evinde bulunan patlayıcının Soros'un evine gönderilen patlayıcı ile benzer özellikler taşıdığını belirtti. Bu iddia, bir emniyet yetkilisine dayandırıldı. (Dış Haberler)

CNN International tahliye edildi!CNN International tahliye edildi!

Soros'un evine bomba gönderildi!Soros'un evine bomba gönderildi!