Hız rekoru kırmaya çalışan kadın yarışçı öldü

Ünlü yarışçı Jessi Combs (39) karada hız rekorunu kırmaya çalışırken kaza yaptı ve olay yerine hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’li yarışçı ve televizyon programcısı Jessi Combs, karada hız rekorunu kırmaya çalışırken yaptığı kaza sonucu yaşamını yitirdi. Jessi Combs, 39 yaşındaydı ve ‘4 teker üzerindeki en hızlı kadın’ olarak biliniyordu.

Oregon eyaletindeki Alvord Çölü’nde meydana gelen kaza sonrası olay yerine sevk edilen acil durum ekipleri, Combs’un kaza yerinde yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kazanın detayları açıklanmadı.

Kariyerine "hot-rod otomobil" üreticisi olarak başlayan Combs, televizyonda "Overhaulin", "Truck U," "MythBusters" ve "All Girls Garage" gibi birçok otomobil şovuna imza attı.

Combs'un yakın arkadaşı ve takım arkadaşı Terry Madden, onu "inanılmaz bir ruh" diye tanımlarken “Maalesef onu korkunç bir kazada kaybettik, oradaki ilk kişi oldum ve onu kurtarmak için mümkün olan her şeyi yaptığımıza inanın” dedi.

Combs, bu hafta Instagram'da, “Doğrudan ateş hattına yürümek biraz çılgınca gelebilir... İstekli olanlar, harika şeyler elde edenlerdir. İnsanlar deli olduğumu söylüyorlar. Onlara teşekkür ediyorum," demişti.

Combs, 2013’te 640 kilometre olarak belirlediği hız rekorunu kırmaya çalışıyordu. (Dış Haberler)