Suudi Arabistan'da Putin'e Rusya milli marşı 'denemesi'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2007'den bu yana ilk kez Suudi Arabistan'ı ziyaret etti. Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Putin, Rusya milli marşını çalan Suudi bandosunu dinlerken şaşkınlığını saklayamadı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu için kritik bir dönemde düzenlediği Suudi Arabistan ziyareti dünya basınınında magazinel anlarıyla da gündem oldu. 2007 yılından bu yana Suudi Arabistan'ı ilk kez ziyaret eden Rus lider Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'la petrol anlaşmaları, ikili ilişkiler ve uluslararası gelişmeler hakkında görüştü.

Ziyaretin en dikkat çeken anlarıysa, Putin'in Rusya'nın milli marşını çalan bir Suudi askeri grubu dinlediği dakikalar ve Suudi Kralı Selman'a hediye ettiği kuşun halıya pislemesi oldu.

Yamama Sarayı'nda Rusya milli marşının 'ilginç' bir yorumuyla karşılaşan Putin'in yüz ifadesi ise sosyal medyada dalga konusu oldu.

Putin'in Rusya'dan götürerek Kral Selman bin Abdülaziz’e hediye ettiği doğan cinsinden bir kuş olan ak sungur ise kameralar yüzünden gerilerek halıya pisledi. (DIŞ HABERLER)