Tom Hanks'ten sekiz yaşındaki Corona'ya hediye

ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks, ismi Corona olduğu için korona virüsü salgınına arkadaşlarının kendisiyle alay ettiğini söyleyen sekiz yaşındaki Avustralyalı çocuğa mektup yazdı. Hanks, Corona marka daktilosunu da Corona'ya hediye etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı eşi Rita Wilson'la birlikte Avustralya'dayken korona virüsüne yakalanıp iyileşen ABD'li oyuncu Tom Hanks, adı 'Corona' olduğu için alay edilen sekiz yaşındaki bir çocuğun kendisine yazdığı mektuba kayıtsız kalmadı. Hanks, çocuğa yanıt olarak bir mektup gönderirken, Corona marka daktilosunu da hediye etti.

'OKULDA BANA KORONAVİRÜS DİYORLAR'

Sekiz yaşındaki Avustralyalı Corona De Vries, korona virüsünü kaptıkları sırada Avustralya'da 14 gün karantinada kalıp tedavi gören Tom Hanks ve Rita Wilson'a mektup yazdı. "Haberlerde sizin ve eşinizin korona virüsüne yakalandığınızı duydum. İyi misiniz?" diye soran Corona, ismini çok sevdiğini ama okulda kendisine 'koronavirüs' dendiği için 'üzüldüğünü ve öfkelendiğini' anlattı.

Corona'nın Tom Hanks ve Rita Wilson'a mektubu

Tom Hanks de Corona'ya, Avustralya'dayken yanında olan Corona marka daktilosuyla bir yanıt yazdı. "Mektubun beni ve eşimi harika hissettirdi" diyen Hanks, adı 'Corona' olan biriyle ilk kez tanıştığını, 'corona' sözcüğünün 'güneşin etrafındaki halka ve bir taç' anlamına geldiğini söyledi. "Bu daktilonun sana yakışacağını düşündüm. Nasıl çalıştığını bir yetişkine sor. Ve onu, bana yazmak için kullan" ifadelerini kullandı.

Hanks'in yanıtı.

Hanks, mektubun sonuna da el yazısıyla "Ben senin dostunum" notunu düştü.

Avustralya televizyonu Channel 7 News'a konuşan Corona, mektuba çok sevindiğini anlattı. (DIŞ HABERLER)

Tom Hanks'ten Corona daktilolu paylaşımTom Hanks'ten Corona daktilolu paylaşım