43'üncü sırada fırın sütlaç, 44'üncü sırada ise bal kaymak kendine yer buldu. 54'üncü sırada da fıstıklı sarma yer aldı.
1. Tinginys
Tembel adam olarak tercüme edilen bu basit, pişmeyen tatlı, otantik bir Litvanya lezzeti olarak kabul ediliyor. Ufalanmış kurabiye, kakao, yoğunlaştırılmış süt, tereyağı ve şeker karışımı ile hazırlanır, istenilen şekle getirilir ve soğumaya bırakılır.
2. Bastani sonnati
Bastani sonnati, 20. yüzyılın başında Tahran'daki ilk dondurma satıcısı Akbar Mashti tarafından icat edilen, safranla doldurulmuş bir İran dondurmasıdır. Bu dondurulmuş ikram, kremsi bir süt veya krema karışımı, dondurulmuş muhallebi ve dilimlenmiş antep fıstığı ile yapılır.
3. Bombocado
Bombocado, rendelenmiş parmesan, rendelenmiş hindistan cevizi, un, süt, tereyağı, yumurta ve şekerden yapılan bir Brezilya tatlısıdır. Karışım pişirilir, soğutulur ve ardından dilimler halinde kesilir. Bu tatlı genellikle Bağımsızlık Günü için hazırlanır ve yanında bir parça krem şanti ve bir fincan Brezilya kahvesi ile servis edilmesi önerilir.