5. Guotie / Çin
Guotie olarak bilinen Çin jiaozi böreğinin tavada kızartılmış çeşidi, tipik olarak kıyılmış domuz eti, Çin lahanası, yeşil soğan, zencefil, pirinç şarabı ve susam tohumu yağı ile doldurulmuş bir Kuzey Çin böreğidir.
Özel bir hazırlama yöntemiyle çıtır ve yumuşak dokular elde edilir; böreğin alt kısmı kızarırken tavaya az miktarda sıvı eklenir ve tavanın üzeri kapatılır, böylece böreğin geri kalanının ve dolgunun buharlaşması sağlanır.
6. Khao soi / Tayland
Kuzey Tayland'ın özel bir yemeği olan khao soi, çok sayıda bölgesel etkinin bir araya getirildiği bir hindistancevizi çorbasıdır. Çorbanın temeli, hindistancevizi sütü ve kırmızı köri ezmesini birleştiren hafif baharatlı bir et suyudur.
Et suyu, düz yumurtalı erişte ve genellikle tavuk, sığır eti ve domuz eti içeren çeşitli et seçenekleriyle servis edilir. Üstüne bir avuç çıtır kızarmış erişte ve doğranmış kişniş eklenir. Yemek genellikle taze limon, lahana turşusu, arpacık soğanı ve kırmızı biber gibi çeşitli çeşnilerle birlikte servis edilir.
7. Butter Garlic Naan / Hindistan
Tereyağlı sarımsaklı naan, geleneksel bir Hint gözlemesidir ve naan'ın en popüler versiyonlarından biridir. Un, maya, tuz, şeker ve yoğurttan yapılır.
8. Soup buns (Tangbao) / Çin
Tangbao, Çin mutfağına özgü bir yemektir. Buharda pişirilen bir tür mantı olan Tangbao, genellikle kıyma, soğan, sarımsak ve susam ile yapılır. Tangbao'nun içi, genellikle domuz eti, tavuk eti veya karides ile doldurulur.