Dünyanın en zengin kulübü Arda'ya talip oldu: Ancelotti yanıt verdi

Real Madrid forması giyen A Milli Takımın 19 yaşındaki yıldız Arda Güler için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fotoğraf: TFF
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - A Milli Takım formasıyla EURO 2024'e damga vuran isimler arasında yer alan Real Madrid'in yıldız ismi Arda Güler, Avrupa devlerini peşinde koşturmaya devam ediyor. Daha önce Milan ve Bayer Leverkusen'den 19 yaşındaki oyuncu için gelen teklifleri reddeden Real Madrid'e yeni bir teklif daha geldiği iddia edildi.

Real Madrid'e yakın bir İspanyol yayın organı olan Defensa Central'in haberine göre; aracı bir kişinin Newcastle United tahmin edilen kulüp için Real Madrid'e Arda Güler'in fiyatını sordu. Haberde Newcastle'ın Arda Güler'in satışa çıkması halinde 60 milyon euro artı 20 milyon euro bonus ödeyebileceği ifade edildi.

Newcastle United 300 milyon sterlin karşılığında Suudi Arabistan konsorsiyumuna devrolmasının ardından dünyanın en zengin kulübü olarak anılıyor.

PEREZ VE ANCELOTTİ VETO ETTİ

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin böyle bir satışa sıcak bakmadığı ve Arda'nın kulübün geleceği için önemli bir değer olarak görüldüğü belirtildi.

Real Madrid'deki sakatlıklarla başlayan ilk sezonunda 12 maçta süre bulan ve 6 kez gol sevinci yaşayan Arda Güler, A Milli Takımla da EURO 2024'te 5 maçta 1 gol ve 2 asistle yıldızlaştı.

(ALINTI)