Dwayne Johnson: 'Hızlı ve Öfkeli'ye asla dönmeyeceğim

Vin Diesel tarafından Hızlı ve Öfkeli serisine geri dönme çağrısı yapılan The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, teklifi redderek Diesel'i manipülatör olmakla suçladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde CNN'e konuşan The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, kasım ayında Vin Diesel'in sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kendisini "Hızlı ve Öfkeli" serisine geri çağırmasına çok şaşırdığını söyledi. Yaz aylarında Vin Diesel'le yüz yüze görüştüğünü ve teklifini reddettiğini belirten oyuncu Diesel'in bu konuya çocuklarını ve Paul Walker'ın ölümünü dahil etmesinden de rahatsız olduğunu vurgulayarak Diesel'ı manipülatör olmakla suçladı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Johnson, "Geçtiğimiz haziran ayında, Vin ve ben konuştuk. Sosyal medya üzerinden değil, yüz yüze. Ona direkt olarak -ve özel olarak- seriye geri dönmeyeceğimi söyledim. Sözlerimde kararlı ve samimiydim ve her zaman oyuncu kadrosunu destekleyeceğimi, her zaman serinin başarılı olmasını destekleyeceğimi, ancak geri dönme şansımın olmadığını söyledim. Sorunu anladıkları için hepsi çok destekleyici olan Universal'daki ortaklarımla da özel olarak konuştum"  ifadelerini kullandı. 

'OYNAMAN GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ROL VAR'

Geçtiğimiz Kasım ayında Vin Diesel, Instagram'da yaptığı bir paylaşımla Dwayne Johnson'a "Hızlı ve Öfkeli"ye geri dönmesi için çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Benim ufak kardeşim Dwayne, artık zamanı geldi. Dünya 'Fast 10'u bekliyor. Bildiğin gibi çocuklarım evimde senden Dwayne amca diye bahsediyor. Onların ve senin birbirinizin bayramını kutlamadığınız bir bayram henüz yok. Fakat artık zamanı geldi, mirasımız bizi bekliyor. Sana yıllar önce, Pablo'ya olan sözümü yerine getireceğimi söylemiştim. 10. filme ulaşacağımızı ve en iyi filmi çekeceğimize dair yemin etmiştim. Bunu sevgimden dolayı söylüyorum fakat bence gelmelisin, seriyi yalnız bırakma. Oynaman gereken çok önemli bir rol var. Hobbs'u senden başka kimse oynayamaz. Umarım göreve atılır ve kaderini tamamlarsın." 

Dwayne Johnson, 2001 yılındaki "Hızlı ve Öfkeli" filmi ile başlayan aksiyon serisine, 2011 yılında vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu" filmi ile dahil oldu. katıldı. Devamında "Hızlı ve Öfkeli 6", "Hızlı ve Öfkeli 7", "Hızlı ve Öfkeli 8" filmlerinde de rol alan oyuncu son olarak "Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw" filminde Jason Statham ve Idris Elba ile birlikte rol aldı.