Ece Gürel'in kıyafetleri incelenmek üzere emniyete götürüldü: 'Darp izine rastlanmadı'

Belgrad Ormanı'nda kaybolan ve dün gece sağ olarak bulanan Ece Gürel'in kıyafetleri inceleme yapılmak üzere emniyet götürüldü. Gürel'in vücudunda darp izine rastlanılmadığı öğrenildi.

Ece Gürel'in kıyafetleri incelenmek üzere emniyete götürüldü: 'Darp izine rastlanmadı'
Fotoğraf: İHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da, 2 Mart günü Belgrad Ormanı'nda yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve dün gece bulunan 36 yaşındaki Ece Gürel, elbiselerinin bulunduğu alandan 2 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu.

İHA'nın haberine göre, bir dere kenarında uyur vaziyette arama kurtarma ekipleri tarafından hafif yaralı olarak bulunan Gürel, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gürel, daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sevk edildi.

Sabah saatlerinde kalbinin duran Gürel, müdahalenin ardından hayata döndürüldü.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Gürel'in üzerindeki kıyafetleri incelemek için olay yeri inceleme ekipleri hastaneye geldi. Polis ekipleri kıyafetleri incelemek üzere emniyete götürdü.

Gürel'in vücudunda darp izine rastlanılmadığı öğrenildi.

(İHA)