Ece Temelkuran, 'Let's Talk It Over' ekibine dahil oldu

Ece Temelkuran, Frank Barat sunuculuğunda gerçekleştirilen Let's Talk It Over kanalına dahil oldu. Diğer katılımcılar arasında Brian Eno, Yanis Varoufakis, Roger Water gibi katılımcılar yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar, film yapımcısı ve aktivist Frank Barat, sosyal medya hesabından yazar Ece Temelkuran'ın Youtube'da Brian Eno, Ken Loach, Yanis Varoufakis ve Roger Waters gibi düzenli katılımcılardan oluşan 'Let's Talk It Over' (Haydi Konuşalım) adlı kanalın katılımcıları arasına dahil olduğunu duyurdu. 

Ece Temelkuran da sosyal medya hesabından Barat'ın tweetini alıntılayarak, "Bu rüya ekibin bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Brian Eno, Roger Waters, Yanis Varoufakis ve özellikle yağmur makinemiz Frank Barat'a teşekkürler. Bir sonraki gösteride görüşmek üzere!" ifadelerini kullandı. 

Frank Barat'ın ev sahipliğinde aylık olarak gerçekleştirilen söyleşiler, Brian Eno, Ken Loach, Yanis Varoufakis ve Roger Waters gibi düzenli katılımcılardan oluşuyor. Programın küresel iklim kriziyle ilgili bir sonraki bölümü 14 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak. 

Programın Youtube sayfasında yer alan bilgiler şöyle:

Brian, Ken, Ece, Yanis & Roger, keyif aldıkları büyük platformları kurumsal medyada genellikle ihmal edilen insanlara ve sorunlara ses vermek için kullanmanın önemli olduğunu düşündüler. "Let's Talk It Over"ı, insanların siyaseti tartışacakları ve direnişte yol gösterecekleri bir dayanışma platformu olarak düşünün. Bir saatlik yayın, sanat, topluluk ve sendika örgütlenmesi, akademi, gazetecilik ve daha pek çok alandan uygulayıcıların siyasi analizlerini içeriyor. Program her ay canlı olarak ve erişimi en üst düzeye çıkarmak için katılımcılarımızın saygın sayfalarında yayınlanacak.

Ece Temelkuran'ın son olarak 'Bu da Geçer' adlı kitabı Everest Yayınları tarafından yayımlandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)