Ekmen, faaliyet raporunu açıkladı: 24 önerge, 35 Meclis konuşması...

'Yıllık Milletvekili Faaliyet Raporu'nu paylaşan DEVA Parti'li Mehmet Emin Ekmen, Meclis'te 88 faaliyete imza attı, 162 farklı haber bülteni yayımladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, milletvekili olarak yemin ettiği 2 Haziran 2023’ten 20 Mayıs 2024’e kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri kamuoyuyla paylaştı. 'Yıllık Milletvekili Faaliyet Raporu'na göre Ekmen, toplamda 332 faaliyet ve yurt içinde 149 günlük siyasi çalışma gerçekleştirdi.

Ekmen; 24 'Yazılı Soru Önergesi', 35 'Genel Kurul Konuşması', 18 'Komisyon Konuşması' ve 11 'Basın Toplantısı' ile TBMM’de toplamda 88 faaliyete imza atarak Mersin’in sorunlarını ve ulusal meseleleri gündeme taşıdı.

Ekmen, ulusal medyada 29 kez canlı yayına katıldı, yayımladığı 162 farklı haber bülteni ile yerel ve ulusal yazılı medyada yüzlerce kez yer aldı.

 Mersin Milletvekili olan Mehmet Emin Ekmen, genel merkez çalışmaları kapsamında, 24 kez Genel Merkez Başkanlık Kurulu, 21 kez Genel Merkez Yönetim Kurulu, 4 kez İl Başkanları Toplantısı, 4 kez de Aday Tanıtım Toplantısına katılarak, her biri ortalama tam gün mesai alan 53 faaliyette bulundu.

149 GÜN ANKARA DIŞINDA ÇALIŞTI

Ekmen, temsilcisi olduğu Mersin'de geçirdiği 75 günü esnaf, halk ve sanayici görüşmeleriyle tamamladı. Ekmen, Mersin dışında başta sorumlu olduğu 6 il olmak üzere 15 farklı ili de defalarca kez ziyaret ederek, çalışmalarda bulundu. Ekmen bu illerde 66 gününü geçirdi. Aynı zamanda yurt dışı çalışmalarda da bulunan Ekmen, çeşitli zamanlarda yurt dışında toplantılara katılarak 8 gün geçirdi. Böylece Ekmen Genel Merkez ve TBMM çalışmaları dışında 365 günün 149’unu Ankara dışında çalışarak geçirdi.

Ekmen, raporunda çalışmalarından basına yansıyan başlıkları da paylaştı.