Elon Musk: Dört defa korona testi yaptırdım, sonuçları farklı çıktı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, aynı gün içerisinde dört defa Covid-19 testi yaptırdığını ve sonuçların farklı çıktığını dile getirdi. "İki test negatif, ikisi pozitif çıktı" ifadelerini kullanan Musk, "Oldukça düzmece bir şeyler dönüyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, aynı gün içerisinde dört defa korona virüsü testi yaptırdığını ancak sonuçların farklı çıktığını söyledi. Daha önce salgın tedbirlerinin 'bireysel özgürlükleri kısıtladığını' savunan ve aşı yaptırmayacağını söyleyen Musk, "Oldukça düzmece bir şeyler dönüyor" ifadelerini kullandı.

'İKİSİ NEGATİF, İKİSİ POZİTİF ÇIKTI'

Yaptırdığı Covid-19 testlerinden ikisinin negatif, diğer ikisinin ise pozitif çıktığını öne süren Musk, Twitter paylaşımında "Oldukça düzmece bir şeyler dönüyor. Bugün covid için dört kez test edildim. İki test negatif, ikisi pozitif çıktı" dedi. Musk, testlerin aynı yöntemlerle uygulandığını ve antijen testi yaptıracağını söyledi.

Farklı laboratuvarlarda yaptırdığı PCR teslerinin sonuçlarını beklediği aktaran Musk, 'tipik soğuk algınlığı belirtileri' gösterdiğini dile getirdi. (DIŞ HABERLER)