Elon Musk: İşlerimi bırakıp influencer olmayı düşünüyorum

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bir dizi şirkette yürüttüğü üst düzey görevleri bırakmayı düşündüğünü açıkladı: "Tam zamanlı bir influencer olmayı düşünüyorum."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünyanın en zengin insanı olarak son dönemde vergi ödemeleri ve kripto paralarla ilgili açıklamalarıyla tartışma yaratan Elon Musk, işlerini bırakıp 'tam zamanlı bir influencer' (internet fenomeni) olmayı düşündüğünü açıkladı. Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İşlerimi bırakmayı ve tam zamanlı bir influencer olmayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?" diye sordu.

Tesla'nın yanı sıra roket şirketi SpaceX'in de CEO'su olan, Neuralink ve The Boring Company isimli şirketlerde de üst düzey görevler yürüten Musk, geçtiğimiz aylarda verdiği bir konferansta "Gece gündüz, haftanın yedi günü kalktığım andan yatana kadar çalışmaktansa biraz daha fazla boş zamanım olması iyi olurdu" demiş, çok yoğun çalıştığını söylemişti. 

Musk'ın son attığı tweette ise ciddi olup olmadığı bilinmiyor. Elon Musk, son olarak Tesla'da sahip olduğu hisselerin yüzde 10'unu satıp satmamayı takipçilerine sormuştu. (DIŞ HABERLER)

Etiketler Elon Musk tesla