Elon Musk ve Stephen King'in mavi tık pazarlığı: 8 dolar olur mu?

Yazar Stephen King, Elon Musk'ın mavi tik için kullanıcılardan 20 dolar alacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Musk, "8 dolar olur mu?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından patlak veren 'mavi tik' tartışmaları sürerken, yazar Stephen King, Musk'ın mavi tik için kullanıcılardan 20 dolar alacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. "Onlar bana ödeme yapmalı" diyen King, sosyal medya platformundan ayrılabileceğini belirtti. 

'MASRAFLARI KARŞILAMAMIZ GEREK'

Elon Musk ise Stephen King ile mavi tik pazarlığına girdi. King'e cevap veren Musk, "Bir şekilde masrafları karşılamamız gerekli. Twitter sadece reklam verenlere sırtını dayayamaz. Peki 8 dolara ne dersin?" dedi. Yazarı bir kez daha alıntılayan Musk, "Uygulama hayata geçmeden önce mantığını uzun bir şekilde açıklayacağım. Botları ve trolleri yenmenin tek yolu bu" ifadelerini kullandı. 

KENDİSİNİ 'TEK YÖNETİCİ' YAPMIŞTI

Cuma günü 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını tamamladığı Twitter'daki kontrolünü artıran Musk, şirketin CEO'su Parag Agrawal, baş muhasebecisi Ned Segal, hukuk ve politika müdürü Vijaya Gadde'yi derhal görevden almasının ardından yönetim kurulunu da feshetmişti. Profil açıklamasını "Twitter Şikayet Hattı Operatörü" olarak değiştiren Musk, şu an Twitter'ın tek yöneticisi konumunda. (DIŞ HABERLER)