Emekli polis sokakta ateş açtı: Müteahhit öldü, arkadaşı yaralandı

Ankara'da emekli polis Mehmet Yılmaz, borç-alacak nedeniyle tartıştığı öne sürülen müteahhit Kerem Kaya'yı sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü, Kaya'nın yanındaki Erkan Y'yi yaraladı. 

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Topçu Mahallesi'nde iddiaya göre, arsa sahibi emekli polis Mehmet Yılmaz ile müteahhit Kerem Kaya arasında borç-alacak nedeniyle dün akşam saatlerinde tartışma çıktı. Bugün ise Mehmet Yılmaz, yanında getirdiği tabancayla müteahhit Kerem Kaya ve Erkan Y’yi sokak ortasında ateş açtı.

DHA'nın haberine göre çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda Kerem Kaya başından vurulurken, omzundan vurulan Erkan Y. ise sokakta bulunan markete sığındı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde müteahhit Kerem Kaya’nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, markete sığınan yaralı Erkan Y. ise hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. 

Şüpheli Mehmet Yılmaz, olay yerine gelen polislere teslim olurken, Kerem Kaya’nın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

(HABER MERKEZİ)