Emir Sarıgül'den babasına ait olduğu iddia edilen video hakkında açıklama: Mücadele edeceğiz

Emir Sarıgül, babasına ait olduğu iddia edile video hakkında "Bu aşağılıklığı yapanlara karşı mücadelemizi sürdürecek, hukuk önünde hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, babasına ait olduğu iddia edilen video hakkında açıklama yaptı. Sarıgül, "Bu aşağılıklığı yapanlara karşı mücadelemizi sürdürecek ve hukuk önünde hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağız" dedi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Emir Sarıgül, şu ifadeleri kullandı:

“Önceki gün vefat yıldönümü olan Dedem merhum Abdurrahman Köksaloğlu’ndan bugüne 50 küsür yıldır siyasetin içinde olan, siyasetin, siyasetçinin en önemli unsuru olan halkın teveccühüne mazhar olmuş bir aileyiz. Bu süre zarfında çok badireler atlattık, çok şeyler yaşadık, çokça bedeller ödedik. Dedem, merhum Abdurrahman Köksaloğlu, bu uğurda katledilerek, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin tek şehit milletvekili oldu.

‘CEZA ALMALARINI SAĞLAYACAĞIZ’

Dedemin bu acı vefatı, merhume Annem de ciddi travmalar oluşturdu ve yakalandığı hastalığa direnemeyerek daha ben 3 yaşımda iken benden ayrıldı. Başta da dediğim gibi, bu süreçte çok şeyler gördük, yaşadık ve tecrübe kazandığımızı sanmıştık. Ama bugün yapılan aşağılıklığı, ahlaksızlığı, şerefsizliği akılımıza dahi getirmemiştik. Her zaman teveccühüne mazhar olduğumuz halkımızın desteği ile, bu aşağılıklığı yapanlara karşı mücadelemizi sürdürecek ve hukuk önünde hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağız.”

 

(HABER MERKEZİ)